Ida Zäta

Vågar vi hoppas på vår?!

Veckan börjar ju verkligen bra men höga temperaturer och någorlunda fint väder med en sol som tittar fram då och då. Det är ju inte annat än att man börjar hoppas på vår igen.. Barnen fick inviga vårkläderna i alla fall och båda uppskattade att ha lite lättare kläder på sig utomhus. Vi var i lekparken utan för oss, lagom avstånd att göra utflykt till precis innan lunch.

Elias hände i gungan och sprattlade med benen och flinade med hela ansiktet. Jag antar att det är något av en frihetskänsla att få gunga när man är liten med pirr i magen. Felicia sprang runt och testade lite allt möjligt precis som alltid och var på allmänt glatt humör.

När jag började med lunchen fick båda barnen leka ute på framsidan. Felicia var väldigt duktig och höll sig på gården och basketplan precis utanför oss. Hon spottade en något äldre kille som var och lekte där på basketplan. Hon skyndade genast att hämta fotbollen men killen var inte alls lika pigg på hennes idé. Jag kan förstå honom, hon är ju bara en liten jobbig snorunge i hans ögon, men det var så gulligt. Hon stod där länge och bara tittade på vad han gjorde. När han var klar och gick så släppte hon ner bollen och började spela själv. Mammas lilla Zlatan, jag hoppas att det blir en fotbollstjej av dig!

bild-27

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.