Ida Zäta

Vitt är alltid rätt

Jag trodde knappt mina ögon i morse då jag tittade ut och såg det vita täcket som lagt sig på marken. Våren var ju i antågande, med dropp från taken, värmande solsken och grusig asfalt. Men jo det är ju faktiskt bara februari än så länge och det tillhör ju den svenska vintern. Jag är en av dom som gillar snön och kylan, i alla fall i lagom mängd. Det får inte bli för kallt för länge, men i år har det ju knappt varit kallt alls och nästan ingen snö har vi fått. Idag på eftermiddagen får det bli lek utomhus. Tänkte jag skulle hämta fröken filur med pulkan i släptåg.

2002141

Efter att vi hade lämnat av Felicia på dagis i morse åkte vi till Stinsen. Jag skulle bara in på KappAhl och köpa en baddräkt till Felicia. Hon och Pontus ska åka och bada i helgen och jag hade tänkt tagit med henne till badhuset vecka tio när vi är uppe hos mormor som har sportlov. Badbyxorna som hon hade i somras är alldeles för utslitna och det passar sig bättre med en baddräkt inomhus tycker jag.

Jag skulle alltså BARA köpa den där baddräkten, men tror ni att det höll?! Nä, just precis. Jag hade en och annan rabattkupong och värdecheck att utnyttja så det blev lite till. Jag har lagt upp en bild på Instagram (@idazata) för den nyfikne. Ett köpstop kanske vore på sin plats?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.