Ida Zäta

Förkylning & tandsprickning

Plusgrader ute, snödropp från taken och två sjuka barn innanför fyra väggar. Felicia är förkyld, hon är tät i bröstet och snoret rinner. Elias har två tänder är på uppgång, det kliar självklart jätte mycket i munnen på honom och han är allmänt hängig. Han kräktes dessutom i morse igen. Jag hade ju hoppats på att det bara var en sådan där 24 timmars magsjuka, men tydligen kan barn kräkas upp till tre dagar efter. Vi håller oss med andra ord bakom lås och bom, nästan i alla fall.

Vi tog en promenad idag, den korta sträckan runt Krogsta bara för att fånga lite frisk luft. Det blev dock rena rama äventyret för Felicia. Vi mötte först en stor traktor. Sedan såg vi ”Pippis hus” och lyckan var gränslös, tänk att hon bor så nära oss! Vi stannade vid järnvägen och spottade hela fem tåg och självklart åkte pappa med alla. Hon förknippar Pontus med tåg eftersom hon vet att han åker tåget för att komma till och från jobbet. Sen såg vi även en Polisbil som stod med blåljusen på och hade stoppat en fortkörare. Jätte häftigt tyckte Felicia som körde mantrat ”Aja baja farbron” x antal gånger efteråt.

0402141Vi hade det i alla fall riktigt mysigt vid lunch idag och Doddi har varit med hela dagen. Det är faktiskt första gången som Felicia har visat intresse för ett gossedjur på det sättet. Han var hennes tröst och kompis hela dagen. Det är helt otroligt vad mycket kärlek som bor i små mjuka vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.