Ida Zäta

Nyår i Tänndalen

Förhoppningsvis så börjar en nyårstradition att växa fram i form av firande i Tänndalen tillsammans med Sara, Pelle och Emilia. Vi gjorde det förra året och ni sitter vi här igen. Ja, vännerna kommer först i helgen men idag invaderade vi stugan. Svinhalt var det hela vägen upp, Elias skrek när han var vaken men sov i alla fall en av tre timmar, Felicia sov i två timmar och vi fick väcka henne när vi var framme. Själv va jag bara glad över att det inte var jag som satt bakom ratten. Skottning väntade när vi kom fram, men det gjorde inte så mycket då snön bara känns som en välkommen kontrast till resten av gråa Sverige.

Nu sover en av två barn, brasan är varm och tystnaden är total. Ni vet sådan där tystnad som bara finns här uppe. Jag tror vi alla kommer sova gott i natt!

20131227-220304.jpg

20131227-220421.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.