Ida Zäta

Urinvägsinfektion?

Sedan drygt en timme tillbaka så sitter jag och Elias på Danderyds Barnakut. Han har varit skrikig i två dagar. Alltså skrikig utöver det vanliga. Han har vaknat flera gånger mitt i natten och varit otröstlig samt under dagen också. I kväll när jag skulle bada honom så ser jag att han har kissat blod. Både jag och Pontus googlar men tillslut så ringer jag vårdguiden i stället. Där tycker sköterskan att vi ska åka in så då gjorde vi det. Nu sitter jag här alltså. I ett jätte ljust rum, med en sovandes Elias på armen som för övrigt håller på att domna bort. Har dock en känsla av att allt är som det ska.

20131127-203827.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.