Ida Zäta

25 november 2011 – En prinsessa föddes

2411132För två år och tolv timmar sedan gick mitt vatten. Klockan tio på morgonen, torsdagen den 24 november 2011. Hela kroppen fylldes med fjärilar och jag var exalterad ända ut i fingertopparna. Den dagen kommer jag för alltid att bära med mig som en av de mest spännande dagarna i mitt liv. Dagen då vi väntade på att värkarna skulle dra igång. Det var dock först tio på kvällen som någonting började hända och timmarna som följde var allt annat än värda att nämna. Det är först i morgon klockan 7.47 som är vart att minnas, det är då två år sedan jag såg den allra finaste prinsessan för första gången.

Helgen har varit fullspäckad. Festen började redan i fredags klockan nio när Felicias gudfar Henrik tillsammans med hans galet goa Sandra knackade på dörren. En mysig dag hade vi och avslutade den med planka och lite rött. I lördags var det barnkalas, fullt hur med andra ord och sedan middag inne i stan för föräldrarna med tillhörande alkoholhaltiga drycker (uppskattat och SÅ trevligt). Idag avslutade vi helgen med ett partaj för närmaste familjen. Felicia fick dockvagn, docksäng och kök så det har spenderats många timmar inne i hennes rum på eftermiddagen.

Nu är det dags att sluta ögonen och ladda batterierna för en ny vecka och nytt firande.

2 år i morgon, det går ju inte att ignorera.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.