Ida Zäta

Dagen i korta drag

Mysig lunch igår och full fart idag. Henrik och Sandra kom redan klockan nio i morse och här hemma hade helvetet regerat hela morgonen. Att hitta leendet var inte det lättaste så jag fejkade lite. Inte för att jag inte var glad över att ha dem här utan för att jag var allt för irriterad och trött på mina två gallskrikande barn.

Elias har fortsatt att ha en riktigt jobbig dag och har gråtit sig igenom den. Vi andra har dock haft det bättre. En kort tur till Stinsen och sedan bara massa hemmamys. När Pontus kom hem ställde sig han och jag i köket och hjälptes för ovanlighetens skull åt att laga mat, det blev plankstek kvällen till ära och till det en flaska rött.

Nu är jag sjukt trött och ska snart krypa ner under täcker och ladda batterierna inför den kommande festhelgen. Kalas i dagarna tre ser vi fram mot!!

20131122-210103.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.