Ida Zäta

Oh happy days!

Måndagar är inte min starka sida. Ingenting blir som jag har tänkt mig trotts planering och jag är liksom inte riktigt varm i kläderna ännu från helgen. Men idag är det onsdag och en betydligt bättre dag för oss alla. Rutiner följs och båda barn och mamma är på bästa humör!

20130925-105758.jpg

Igår gick det inte alls så bra att lämna Felicia själv på förskolan. Hon grät och ville bara ha mamma. Hon lugnade dock ner sig efter ett tag och när jag kom tillbaka efter drygt en timme så satt hon till min stora förvåning och lyssnade när fröken läste bok. Att läsa bok är nämligen ingenting som hon vanligtvis brukar tycka om att göra, bläddra i böcker är en annan sak. Hon blev så klart jätte glad att se mig komma, men hullkade sig lite för att påvisa att hon faktiskt hade varit ledsen.

Idag började jag med att peppa henne redan på vägen till förskolan. Jag målade upp en berättelse för henne om hur dagen skulle bli. Det hjälpte tydligen för när jag sa hejdå så gav hon mig pussen och gnällde lite men fortsatte att leka. Jag satt kvar i personalrummet en stund men så fort jag hade fått klartecken att allt var lugnt så gick vi hem.

Vägen hem kändes konstig och tom på något sätt. Att sitta här hemma känns också tomt. Men snart är det dags för hämtning. Jag ska tillbaka lagom till lunch så kan vi käka den tillsammans där.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.