Ida Zäta

Att somna på egen hand

Inskolningen fortsätter för Felicia och än så länge går det riktigt bra, men det är först nästa vecka som vi kommer in i den mer kritiska perioden med att lämna henne. Magkänslan sig mig dock att det kommer att gå bra, dessutom känner jag förtroende för pedagogerna.

Igår fick hon vara med på samling och fruktstund. Roligt tyckte Felicia som tog för sig och satt med de andra barnen. Att jag höll mig i bakgrunden störde henne inte alls, hon märkte knappt när jag gick iväg för att byta blöja på Elias.

20130919-122942.jpg
Hemma lekte vi ute tills det var dags att möta pappan vid tåget. Efter det gick vi hem och lagade supergod tacopaj, det blir rester idag! Hela familjen satt med vid köksbordet. Felicia älskade maten och Elias smaskade på äppelpurè.

Elias förvånade oss med att somna själv. Vi la ner honom i spjärlsängen och där låg han och fipplade tills han somnade. Mycket stolta blev vi eftersom Felicia aldrig har lyckats med samma sak och därför är vi inte vana vid det. Men skönt var det då Pontus kunde fixa i köket (vi har stop i röret) och jag kunde titta på Idol.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.