Ida Zäta

Elsa Beskow

Vist är det roligt med fina saker till de små? Att använda porslin vid middagsbordet kanske dock inte känns jätte roligt. Men det finns ju massvis av roliga tallrikar i betydligt mer hållbart material. Jag gillar Elsa Beskow serien som är framtagen av Rätt Start, fina, snygga och användbara, perfekt för minimänniskorna.

Jag har alltid varit svag för Elsa Beskows fina bilder i hennes sagor, de slänger mig direkt tillbaka till barndomen och de mysiga stunderna då mamma läste sagor för mig och min bror. Därför vill jag slå ett extra slag för dessa, dom finns lite var stans att köpa i butiker men jag skulle rekommendera att klicka hem dem från Jollyroom så slipper du leta OCH om du anger koden JOLLYV3LOPPI så får du 10% rabatt på allt till och med 15 September 2013.

20130910-133515.jpgNär jag ändå skriver så fint om den här serien så kan jag ju rekommendera alla att titta på deras andra produkter också. Igår på Loppi Event så kände jag på deras filtar och sängkläder. Väldigt mjuka och sköna och passar perfekt till små sköra bebisar!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.