Ida Zäta

Sluta blogga

Slutat blogga?! Nä jag skulle inte tro det, men är lite less då jag är helt utan dator och inte alls kan ägna mig åt min favoritsyssla, fotografering och redigering. För mig är det halva grejen med att blogga. Att skriva har aldrig varit min starka sida.

Vi hade en underbar vecka hemma i Ljusdal förra veckan trotts att jag var sjuk största delen av tiden. Men solen lyste på oss och det blev många dagar på stranden, främst för Felicia som var frisk.

Idag har regnet öst ner och efter en mysigt förmiddag med kompisar så spenderade vi eftermiddagen på Stinsen. Det får inte regna för mycket, det änr billigare när solen skiner och shopping inte finns i tankarna. Så snälla solen kom tillbaka i morgon!

20130730-203017.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vilken söt klänning! Skönt att höra att du inte ska sluta blogga, blev lite orolig där ett tag:) har själv en dotter på 18 månader, roligt att följa andra som har barn i samma ålder för tips och inspiration