Ida Zäta

Lite piggare, lite gladare

Att vara en sjuk tvåbarnsmamma är verkligen inte roligt! Jag gissar att jag hade runt 40 i feber i går då jag gick runt och yrade och var allmänt borta. Men det gick bra, barnen somnade i bra tid och båda två utan något tjafs, själv var jag inte långt efter dem och snälla mamma tog nattpasset med Felicia. Att hon är vaken på natten är så frustrerande, vad ska man göra?

Idag har jag dock mått lite bättre, men med mycket mer hosta tyvärr. Felicia har också fått den hemska hostan så vi käkar medicin båda två. Så tråkigt med hosta för man blir så trött. I alla fall har jag fått vila idag då mormor tog med sig barnbarnen till lekparken och gjorde av med lite energi. Ganska så välbehövligt tror jag för energiknippet Felicia. Elias fortsätter att leverera bra nätter men idag har han varit gnällig hela dagen och gjorde natt redan vid sex tiden så vi får väl se när han vaknar och vill ha mat.

2107131

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.