Ida Zäta

Insnöade

Sista semesterveckan och dagarna bara flyger iväg. Vill verkligen inte gå tillbaka till ”verkligheten” och vara utan Pontus hela dagarna. Det är tur att mamma som är lärare har sommarlov så att jag och barnen kan åka upp till henne och dryga ut semesterkänslorna lite. Bada på Nore och umgås med vänner.

1607131

De senaste dagarna har vi bara varit hemma men ändå försökt hitta på någonting varje dag. Det har blivit grillkvällar och sköna stunder i solen. I kväll ska vi över till grannarna på middag och ja självklart blir det grillat då också. Älskar sommaren och älskar grillat. Felicia sover och för tillfället så är det Game of thrones som håller oss fångade, vi har helt snöat in på serien och vi satt uppe till tre i natt och såg avsnitt efter avsnitt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.