Ida Zäta

Idag har vi gått

Med trötta fötter på soffbordet sitter jag och känner hur kroppen värker. Det var varit en l å n g och v a r m dag inne i Stockholm. Vi gick hemifrån klockan tio i morse och första stoppet gjordes i Vasastan där ett besök hos Anna-Karin på Vasa mamma väntade för efterkontroll. Vi pratade om förlossningen och hur jag mår nu, både fysiskt och psykiskt. Väldigt skönt att prata av sig, knyta ihop säcken och avsluta, men samtidigt lite vemodigt då vi säkerligen aldrig kommer att ses igen.. om inte barn nummer tre kommer inom en snart framtid, vilket jag inte hoppas men som kroppen gjorde klart för mig idag är helt möjligt. Hade önskat några fler månader med det naturliga preventivmedlet ”amning”, men nu ska spiralen in fort som ***!

När stämpeln i baken satt där den skulle så fick vi den dummaste idén att ta en promenad bort till Skansen. Jo tjena hettan, svetten lackade och jag var nära gråten då vi kommer in på Skansen och världens backe väntar oss. Men efter en vilopaus, lite mat till Elias och lokalisering av sällskapet som idag bestod av Sara, Pelle och Emilia så kändes allt mycket bättre. Jag måste dock säga att jag är lite besviken på Skansen, inte alls den upplevelse jag hade förväntat mig. Det kändes som om vi mest åt och gick, det här med att gå har vi nog gjort hela dagen non stop.

Vi avslutade med godaste middagen på T.G.I Friday´s, en härlig Jack Daniels burgare slank ner utan problem i min mage och till efterrätt så drack jag en halv strawberry mojito. Sendan var det tack och god natt, Felicia sover nu och själv ska jag också krypa ner under täcktet. Jag gissar att kroppen kommer vara aningen stel i morgon..

1207131

1207132

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.