Ida Zäta

Bilderna säger mer än 1000 ord

Ja som ni märker på min frånvaro så är det semestertider och vi njuter verkligen. Ska dock erkänna att min frånvaro mest beror på bristen av internet och inte alls på att jag har haft massvis att göra. Vi har precis landat hemma i Stockholm igen efter sköna veckor uppe i Ljusdal. Det är så mysigt att vara där uppe och sista veckan fick vi låna min kusins hus som ligger jätte fint precis vid älven. Dit kom även kompisarna härifrån, Lisa, Niklas och Edvin och spenderade några dagar tillsammans med oss. Det har blivit mycket strand, bad och glass dom här veckorna men även restaurangbesök och utgång för mamman och pappan. Vi avslutade med ett besök i vackra Järvsö på Moläta igår och sedan sa vi tack och hej och rullade hemåt.

Det blev en lång resa hem då Elias vaknade flera gånger och ville ha mat, men han somnade som tur va om snabbt igen efter lite tuttande. Felicia sov som vanligt hela vägen och vaknade lagom tills att vi stannade bilen, vi var nog hemma strax efter tolv skulle jag tro. Det blev en lång nattning för pappan medans jag kunde somna gott tillsammans med en nöjd Elias. Efter bvc har det varit storrensning på tomten, då rabatten var övervuxen och gräset en halvmeter högt. Sedan startade Pontus projektet ”göra klart köket” tapeten är riven och han har redan börjat spackla. Skönt ska det bli när det är klart!

Två veckor till har Pontus semester och i morgon väntar ett besök på Skansen tillsammans med vänner, det ska bli så mysigt!!

0907131

Felicia är verkligen som fisken i vattnet och absolut ingen badkruka, hon skulle gärna spendera all sin vakna tid vid vattenbrynet om hon så fick. Själv så nöjt jag av utekvällen som Pontus och jag tog oss tillsammans med vänner. Det var galet vilken frihetskänsla det gav och pirr i magen. Där stod jag på dansgolvet och kände mig ung igen, kände mig inte alls som mamma utan bara som Ida. Bekanta toner strömmade ur högtalarna och det var som om jag aldrig hade varit borta..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.