Ida Zäta

Mer sol åt mamman

På förmiddagen blev jag trött på min familj, skickade iväg dem på en biltur och satte mig själv i solen tillsammans med Sara och pratade skit. Det var otroligt välbehövligt och energigivande. Framsidan fick sig lite sol och ansiktet några till fräknar i samlingen. När familjen kom tillbaka så sov en av två barn och efter lite tutte så sov även den andra. Men det har inte varit någon strålande dag utan ovanligt gnälligt. Felicia lider av sömnbrist efter två hela dagar på stranden och natten till idag vaknade hon av mardrömmar.

I natt sover vi första natten i min kusins ”stuga” och jag hoppas att det blir en bra natt. Här har vi det så bra och mysigt. Det är ett stort hus som ligger precis vid Ljusnan och lite avskilt från civilisationen. Det är tyst och stilla och vi får verkligen rå om varandra. Det tar dock inte mer än fem minuter med bil till mina föräldrar så det är inte allt för avlägset.

0207131

Nu sover barnen och vi ska ha lite vuxenmys med Breezer, öl och glass

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej!

    Innan Elias kom och du var gravid (trött, ont och allt vad det innebär), så skrev du vid flera tillfällen att du inte rekommenderar någon att skaffa barn så tätt. Kan du inte berätta lite om hur det känns nu i efterhand? Känner du fortfarande likadant, eller har det ändrats?

    Jag är gravid i vecka 12 och kommer få mina två första med exakt samma mellanrum, 17 månader 🙂