Ida Zäta

Redan uppe i Ljusdal

Den hesa och nästan obefintliga rösten fortsätter för min del, i natt hade jag förmodligen väldigt hög feber också då jag låg vaken i några timmar med frossa så att jag skakade tänder.

För att slippa midsommartrafiken och då Pontus ändå är hemma så packade vi in barnen och all packning och drog upp till Ljusdal redan igår, det var nog tur det för det hade varit långa köer på E4an norrut idag. Idag har vi i stället njutit av att bli ompysslade av mormor som mellan varven mestadels har stått i köket och lagar ljuvlig midsommarmat. Det är så skönt att vara här hemma och njuta av lugnet. Mysigt för barnen också att få andas lite landsluft, springa nakna på gräsmattan och ständigt ha folk runtomkring sig. Det är så mysigt med alla grannarna här också och det band som Felicia just nu håller på att bygga upp med dem.

Morgondagen bjuder på fina kläder, blommor i håret, massa god mat och trevligt sällskap. Precis som tidigare år så firar vi i Oppli tillsammans med grannarna, vi blir ett gäng på 16 stycken.

20130620-235603.jpg

Våra två fina, underbara och älskade barn i matchande kläder från Newbie kollektionen innan vi packade in oss i bilen igår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.