Ida Zäta

Sova på magen

Igår kväll lagom tills att Felicia skulle sova drog Elias igång med en gråtfest. Ingenting dög och tillslut fanns det inget annat att göra än att gå ut i friska luften för att inte väcka storasyster. Det hjälpte, men så fort vi kom in började han, det blev en sen kväll för min del och som tur var så fick jag sovmorgon idag.

De senaste dagarna har varit lite extra kinkiga och att ligga i vagnen har verkligen inte varit någon hit, vertikalt läge på mamma är det som har gällt. På eftermiddagen testade jag att lägga ner honom på mage i vagnen efter att han somnat på mitt bröst och detta fungerade hur bra som helst, han sov i flera timmar vilket han inte brukar göra förutom på natten. När han vaknade gjorde han världens bajsblöja och var riktigt nöjd efteråt. Han har inte gjort någon alls på flera dagar så jag kan förstå om det var skönt att lätta på trycket. Kanske är det de som har gjort honom kinkig..

1506132

Lilla mamma Felicia vill gärna hjälpa till med lillebror och vi försöker låta henne så mycket som möjligt. I kväll när han åt så gick hon och hämtade den lilla handduken som vi brukar använda när vi rapar honom, den la hon på axeln och när han hade ätit klart så visade hon att hon ville ha honom. Tyvärr så är han ju lite för stor för att hon ska klara av det, men försöka fick hon och stolt blev hon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.