Ida Zäta

Låt lillebror sova min lilla klätterapa

Att Felicia älskar lekparken är sedan länge ett välkänt faktum, men hon nöjer sig inte längre med att enbart gunga och åka på rutschkana utan nu ska hon även klättra. Precis som alla små så älskar hon äldre barn, dom gör alltid så spännande saker och hon vill gärna göra lika. Nu har hon börjat utforska den stora delen av lekparken mer och mer, den med alla farligheterna för det är ju där alla stora barnen finns precis som spänningen.

Tröttheten har varit påtaglig idag efter den tidiga morgonen men inte alls så påtaglig som jag trott. Jag hade räknat med att vara halvt död och knoppa in med barnen under middagsvilan, men icket, jag höll mig vaken och är det ännu. Men jag ligger i sängen och ska strax sova. Jag har en snarkandes Elias bredvid mig och det är onekligen aningen sövande att lyssna till. Jag hoppas bara att han fortsätter sova hela natten.

1206131

– ”Felicia, rör inte lillebror, han sover”  Den meningen undrar jag hur ofta jag får upprepa varje dag. Hon kan liksom inte bara låta honom vara utan vill gänga klappa, pussa, stoppa i nappen, torka med trasa, ”rätta till” filten osv. Stackar Elias, det är svårt att få en lugn stund på dagarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.