Ida Zäta

Mysig fredag

A amigo A A amigo!! Ja alla som brukar titta på Barnkanalen vet förmodligen vad jag syftar på. Men för er som inte vet så är det ett underhållningsprogram för barn. Det är dock ett av de galnaste programmen som jag har sett, både jag och Pontus satt och skrattade. Programledare är skåning och med risk för att söta sig med några så säger väl det allt. Han har en enorm energi och är helt galen, ett program helt i denna familjens smak.

Vi har haft fredagsmys hela dagen med start redan i sängen på morgonen då vi alla låg tillsammans länge och kramades innan jag och Felicia gick upp. Vi gjorde ett besök på öppna förskolan och tog sedan en promenad förbi min farmor och farfar. Där jobbades det i trädgården och Felicia var inte sen med att börja hjälpa till. Efter att Elias hade fått lite mat och det var dags för oss att gå hem så började tårarna rinna, hon ville ju så klart stanna och hjälpa till. Jag lovade dock att hon skulle få komma tillbaka i början av nästa vecka och leka mera. Lite lunchvila på en trött tjej och sedan var det full fart igen. Vi tog en till promenad och denna gången följde även pappan med. Vi kom inte så långt för vi stötte på Felicias morfar som va ute och jobbade i föreningens trädgård (min mamma och pappa har köpt en lägenhet här som pappa bor i på veckorna då han jobbar i Stockholm). Så vi blev kvar där och Felicia roade sig både med gungorna och rutschkanan. Efter grillmiddag och lite teve tittande så sover nu båda barnen och vi har bänkat oss i soffan och dukat upp både godis och chips.

2405131

2405133

2405132

Alla älskar ju sina barn, så även vi och dom gör det ju inte direkt svårt för oss. Dessa bilder tog vi i kväll innan Felicia gick och la sig och mitt hjärta fullkomligen smälter när jag ser dem. Älskade underbara ungar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.