Ida Zäta

Buff buff i rumpan

Hejsan hej i detta gråmulna tråkiga väder! Jag verkligen saknar solen och min kropp fullkomligen skriker efter lite D-vitamin sen förra året då solen lyste med sin frånvaro.  Men nästa vecka så lovar väderleken andra bullar och jag hoppas att det stämmer, i morgon ska det dock bli lite finare än idag och då ska vi passa på att fixa lite ute på tomten, det ska rensas rabatter och gräset måste klippas, det är ju sådant som man gärna skippar när solen gassar.

Båda barnen bjöd på en skön natt i natt, Elias sov mellan tio och fem, Felicia mellan nio och halv åtta, det kan inte bli mer perfekt. Pigga och glada var vi redo för dagen redan klockan tio. Pontus tog med sig Felicia ut en sväng medans jag och Elias städade och plockade lite här hemma. På eftermiddagen kom kompisarna Edvin och Ludde hit och det blev lek, bebissnus och fika. När kompisarna hade gått hem och det var dags att äta middag så var det nära att fröken somnade i tallriken. Hon skippade nämligen sin middagsvila så det var kanske inte så konstigt och hon var inte svårnattad i kväll om man säger så..

1405133

Elias är som jag har skrivit tidigare en riktig liten knorrare, han har kämpigt med magen och har ibland sämre dagar än andra. Gårdagen var en riktigt tuff dag för honom och han kom nästan aldrig till ro, förmodligen därför som han sov så länge i natt. Jag har dock läst lite om det och har bestämt mig för att sluta med mjölkprodukter, choklad, kolsyrat vatten, läsk och juice bara för att se om det blir någon skillnad för honom, förhoppningsvis så blir det de. Idag har i alla fall varit en mycket bättre dag och han har inte alls haft lika ont vilket är så skönt. Jag hatar att se honom lida, men det är tufft att sluta med allt som jag är sugen på, men man gör ju allt för sina barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.