Ida Zäta

Älskade barn

Det var en riktigt lycklig liten tjej som vaknade i Ljusdal igår kväll och resan upp gick över förväntan. Vi började med att stanna i Uppsala för att käka middag på MAX sedan somnade Felicia och sov hela vägen, det är så skönt när hon gör det och det är därför vi åker på kvällen. Elias fick mat och ny blöja innan vi åkte från Uppsala så han var också ganska nöjd hela vägen. Han tjorvade några gånger men vi behövde aldrig stanna. Jag tycker dock inte att han sitter helt optimalt i babyskyddet då hans huvud har en tendens att hela tiden ramla framåt, det kan ju inte vara meningen att man ska behöva sitta och hålla i det. Tycker att det är lite dåligt och funderar på att ringa och höra med BeSafe om det är så att vi har installerat den fel.

Mina barn, våra fina ungar, åå som jag älskar dem båda. Jag trodde inte att det var möjligt att älska någon lika mycket som jag älskar Felicia men när Elias kom så var det så självklart. Det värmer också så mycket i hjärtat att se kärleken mellan dem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pilla

    Vi har också BeSafe Easy sleap eller vad det heter. Så där blir det då vi har montarat den fel. Huvudet åker fram hela tiden. Den har liksom kommit för långt upp baktill. svårt att beskriva. Vi har inte isofix till våran. vi får trixa med bältet. Hoppas det löser sig. Jag har lärt mig nu efter några gånger.

  2. Erika

    Dom är ju så fina och lika varandra tycker jag på bilderna iallafall! Känns skönt att höra att det är självklart att älska nr 2 lika mycket… nu vill jag ha min nr 2! Kram