Ida Zäta

En vecka

Tänk att det har gått en hel vecka sedan Elias kom till världen, jag kan knappt fatta det. Denna vecka har varit helt underbar men också väldigt känslo omvälvande. Vi har tagit dagarna som dom har kommit och verkligen försökt att inte stressa. Det underbara vädret har dock gjort så att man har velat skynda sig ut och bara njuta av solens varma strålar, men ibland går annat före.

I morse så testade jag på livet utan Pontus för någon timme då jag ville ge honom en skön sovmorgon. Det gick faktiskt väldigt bra fram tills dess att jag skulle göra mig själv i ordning, då fick han kliva upp och hjälpa till. Men innan dess så hann jag gosa, titta på tv, göra frukost och klä på båda barnen så jag kände mig väldigt nöjd. Detta gjorde att vi även hann ut i en bra tid på förmiddagen och då är det fotbollen som gäller för Felicia. På eftermiddagen hade vi en  första date med bvc för Elias del. Han har nu uppnått sin födelsevikt och sköterskan var väldigt nöjd med det då man oftast inte når den förrän efter två veckor. Stolta föräldrar var vi när han åter igen fick ”OK” stämpel på rumpan.

Efter middagen så passade vi på att njuta lite extra av det varma sköna vädret som vi har haft hela dagen idag. Elias somnade i vagnen så jag och Felicia fick lite välbehövd mor- och dottertid vid gungorna. Tänk att hon kan tycka att det är så roligt, hon skrattar så att hon nästan kiknar och man kan riktigt se hur det pirrar i magen på henne. Älskade underbar unge, det finns ju inga ord för att beskriva hur mycket jag älskar henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina O

    Hej!

    Jag har en fråga om er bugaboo – hur känns den storleksmässigt för det äldre barnet, i detta fallet Felicia? Känns det som att hon har gott om plats och kommer ha det en tid framöver? Eller blir det väldigt små och trånga sittdelar?

    Svar: Hej! Just nu så känns sittdelen helt perfekt för Felicia, hon sitter bra i den och den är varken för smal eller för kort för henne. Men jag har tänkt tanken angående vintern om den kanske blir för trång då med alla vinterkläderna på. Jag lånade ju en kompis åsna i vintras och då funkade det utan problem men vi får se. Just nu så fungerar den väldigt bra och jag är väldigt nöjd med den 🙂