Ida Zäta

Söndag

En fartfylld dag med härligt väder. Även om solen inte lyste lika starkt som igår och himlen inte var riktigt lika blå så var det ändå en härlig vårdag. Vi började dagen med en liten promenad och sedan åkte vi ner till båthamnen och hjälpte våra vänner med allt fix inför sjösättning. Jag hjälpte kanske inte till så jätte mycket mer än att vara sällskap men Pontus jobbade på. Runt lunch så åkte jag och Felicia hem, käkade lite och sov. När hon vaknade så åkte vi och handlade massa gott till middagen och sedan åkte vi ner till dom andra igen.

Det var en riktigt trött liten tjej som somnade gott efter ett bad och nu hoppas vi att hon sover lika bra som natten till idag. Vi fick nämligen lyxen av att sova hela natten, helt underbart som vanligt kan jag säga! Nu vill vi bara att lillebror ska komma också så skulle helgen vara perfekt, men vi satsar våra pengar på maj månad ändå.

Är det någon som Felicia tycker riktigt mycket om så är det Lisa. Hon är verkligen Lisas lilla tjej och jag tvivlar inte en sekund på att hon skulle vara överlycklig om hon fick spendera en heldag med henne. För mig som förälder så värmer det så galet mycket i hjärtat när jag ser hur hon lyser upp vare gång hon ser Lisa eller går som en svans bakom henne så fort vi umgås. Att jag sedan vet att Lisa tycker minst lika mycket om Felicia värmer självklart lika mycket. Det känns skönt att hon har Lisa som trygghet, någon som är så nära oss förutom släkt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.