Ida Zäta

Dags att åka hem

Idag är det sista dagen uppe i Ljusdal, i kväll sätter vi oss i bilen och åker hem. Men innan dess så passar vi på att utnyttja tiden som vi har kvar. Jag åkte iväg och lunchade med en gammal kompis mitt på dagen, skönt att komma iväg på lite egentid och väldigt gott att få äta lite kinamat. Det var också väldigt trevligt att få umgås lite med Anna, det var allt för länge sedan som vi träffades på tu man hand bara hon och jag. När jag sedan kom hem så möttes jag av Felicia och Pontus som var ute i den sköna vårvädret. Molnen som hängde över oss i morse hade lättat en aning och solen tittade fram. Vi fick även sällskap av Sandra och lilla Elsa på eftermiddagen. Felicia sprang runt och var mer vild än tam och lekte med den sista lilla snön som fortfarande håller sig kvar och vi andra kunde sitta i lugnan ro och njuta av solen.

Självklart har fröken cyklat en massa idag också, det var verkligen en hitt att köpa den och självklart kommer hon få en att ha hemma också, det har mormor lovat henne.

De senaste dagarna så har vi kortat ner Felicias middagsvila till enbart en timme mitt på dagen. Detta gör att hon är mer trött än vanligt men fördelen är att hon sover hela nätterna vilket är väldigt värdefullt oss. Vi får dock se hur det artar sig för jag tycker lite synd om henne när hon är så trött på dagen. Men förhoppningsvis så vänjer hon sig snart och problemet är ur världen. Om inte så får jag och Pontus prata om det men just nu är det väldigt skönt för oss. Till mormors stora lycka så sov Felicia i morfars säng i natt och det hade också funkat riktigt bra och hon hade sovit hela natten. Tummen upp för det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.