Ida Zäta

Shopping, Skippad Middgasvila och Playdate

Idag har det varit en riktigt härligt fullspäckad dag. Den började ju bra med egentid för min del då jag kunde duscha och göra mig i ordning i lugn och ro utan vilda-babyn som röjde runt. Men vid halv nio så tyckte jag att hon hade sovit tillräckligt länge och gick in och pussade på henne så att hon vaknade, jag var rädd att hela dagen skulle bli lite upp och ner annars.

Vi åkte till Kistagallerian för att leta skor till damen. Vi har varit ute efter ett par svarta Kavat med kardborre, med dom är slut överallt. Så det fick bli ett par svarta Kavat nr.1, dom sitter minst lika bra på foten men eftersom det är snörning så kan hon inte ta av och på sig dom själv som hon kan om det hade varit kardborre i stället. Nöjda är vi i alla fall att vi till slut fick tag på ett par ordentliga vårskor. Förutom skoshopping till Felicia så fick även lillebror lite nytt. Jag var in på Next och hittade jätte fina bodysar och pyjamasar, 139:- respektive 249:- betalade jag för tre plagg av varje, det tycker jag är ett kanon pris och kvalitén är jätte mjuk och skön.

Felicia skippade middagsvilan helt idag och både jag och Pontus gissade på att hon skulle kolavippa efter att ha haft huset fullt med kompisar under eftermiddagen. Men hon höll sig väldigt glad och nöjd ändå ända tills läggdags trotts allt bus. Det har ju varit väldigt varmt och ganska så soligt väder idag men oj så det har blåst. Därför spenderade vi våran palydate inomhus men efteråt så gick vi tre ut och gungade lite bara för att få lite frisk luft i lungorna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.