Ida Zäta

The Big Surprise

Igår när jag och Felicia kom hem efter massa bus på öppna förskolan så stod en Bugaboo Donkey i hallen och glänste. Jag tappade både hakan och målföret och kunde först liksom inte riktigt fatta. Men den hade kommit precis efter att jag och Felicia hade gått och då passade Pontus på att vara en ängel och montera den för att överraska mig när vi kom hem. Riktigt glad blev jag och självklart tog vi med den på en liten test promenad i samhället.

Vi beställde vagnen från Moedersmooiste i Holland och betalade 1200 Euro för den. Jag kan verkligen rekommendera att beställa sin vagn där ifrån, det är jätte trevlig personal, snabba mailsvar och dom levererar vagnen hem till dörren.

Idag började Pontus jobba. Första dagen sedan i början av februari då han blev sjukskriven. Men det blir inga långa dagar då jag fortfarande är sjukskriven på femtio procent och behöver honom hemma. Det kändes lite tomt här på förmiddagen när han hade åkt och det var tur att vi hade planer jag och Felicia. Vi var bjudna på lunch hemma hos Lisa och hela mamma-gruppen skulle dit. Det började lugnt men slutade i mindre kaos med en lite vilding som började bli aningen övertrött. Det var bara att knata hemåt och lägga fröken. Vi får umgås mer med våra vänner en annan dag. Men åsnan fick sig en tur idag också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.