Ida Zäta

Tvättat de första kläderna till lillebror

Nu är de de första kläderna till lillebror tvättade och redo att packas ner i BB-väskan. Det känns faktiskt lite skönt att ha det gjort så att dom bara ligger och väntar på honom. Precis som sin storasyster så får även han en Wubbanub som vi älskar så mycket. Enligt mig är det den perfekta nappen och snutten.

Vi tog en fruktstund ute idag på eftermiddagen, riktigt mysigt och skönt i solen. Men tyvärr så slutade det lite illa då Felicia ramlade och både klämde tummen och skrapade upp ett ganska så stort sår. Det blödde en massa och hon fick sitt första plåster. Sedan ville hon inte vara ute längre så vi gick in och kramades i stället. Vi fick även leksällskap av Lisa och Edvin en snabbis vilket verkligen piggade upp.

Nu i kväll har vi haft Niklas och Mikaela här på middag. Pontus gjorde en hel kyckling i ugnen och jag åt så att jag höll på att storkna, riktigt gott blev det! Felicia var dock lite skeptisk mot Niklas och ville gärna krama hårt om mamma och pappa. Förmodligen var det mycket trötthet som spelade in då hon i normala fall brukar lägga sig mellan sju och åtta, nu åt vi middag vid halv åtta och hon har precis gått och lagt sig.

Apro på att gå och lägga sig så har det hänt massvis på nattningsfronten med Felicia. Hon somnar nu mera hur lätt som helst när Pontus nattar, helt utan skrik och gråt och det är så skönt! Visst gråter hon när jag säger god natt men så fort jag försvinner utom synhåll så tystnar hon och blundar. Det känns skönt för mig, men jag kan bara tänka mig hur skönt det känns för Pontus. Hon har också i allmänhet blivit mycket mer pappig och kramas gärna med honom också. Innan har det bara varit mamma som gäller men nu klättrar han uppåt på hennes lista.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.