Ida Zäta

Skärtorsdag

Ännu en dag med massa sol, hur underbart är inte det?! Timmarna som vi spenderade ute igår gjorde susen för Felicias sömn i natt och vi kan ju hoppas att dagens har samma effekt. Hon sov nämligen hela natten i egen säng och jag kan lova att hon hade två utvilade föräldrar på morgonen, det tackar vi för. På förmiddagen följde hon med mormor och alla skolbarnen på en promenad runt sjön, detta tog tydligen oerhört mycket på krafterna för när vi hämtade henne var hon helt förstörd och bara grät.

Men det är nog inte så konstigt att hon blev så trött då hon hade ett hav med ungar runt sig som alla ville underhålla henne. Det blir många intryck på en gång och själv hade jag också blivit trött. Hemma så struntade hon i allt vad mat hette och bara somnade. Förmodligen så var det även hennes förkylning som bidrog till tröttheten också. Hon är ordentligt snorig och stundtals lite varm så jag antar att krafterna tryter lite trotts att hon till större delen är precis som vanligt.

I morgon blir det angling uppe i Oppli med alla grannarna, jag tror vi blir ett gäng på 18 personer och jag ser verkligen fram emot det. Vi har så mysigt här på gatan och det är så roligt att vi håller ihop efter så många år. Killarna drar nog upp redan i ottan men jag, mamma och Felicia åker upp i lite mer kristlig tid. På kvällen blir det sedan middag tillsammans och vi får väl se hur många som är vakna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.