Ida Zäta

Beslutsångest och rinnande näsa

Att åka eller inte åka? Det är en fråga som min kära sambo ställer sig just nu. Vi vill ju så klart att han ska följa med till Ljusdal över påsken men han velar och detta gör att vi heller aldrig kommer iväg. Men känner jag honom rätt så kommer han att bestämma sig i sista minuten så jag och Felicia gör oss redo för att åka i kväll och håller tummarna för att han följer med.

Lite bloggtorka igår, eller rättare sagt trötthet. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig våffeldag med fika hemma hos min farmor och farfar och sedan middag med våra vänner på kvällen. Det var fullt hus hemma hos Lisa och Niklas och med tre ungar så var det även tillhörande kaos, mysigt och precis som det ska vara!

Felicia har dock åkt på en liten förkylning och har en rinnande näsa. Hon är också väldigt trött så vi har spenderat dagen hemma med massa mys. Apriten har inte heller den varit på topp hos fröken så till middag åt hon enbart nachoschips, men förhoppningsvis så slinker gröten ner utan problem om någon timme.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Men vad mycket hår gosan fått!! Och det ser mörkare ut än vad jag minns det också. Galet länge sen vi sågs nu. Hoppas du får som du vill angående påsken, själva blir vi hemma. Jag passar på att jobba lite extra till och med. 😉 Kram på er!