Ida Zäta

Vecka 34

Ja vad säger man..? En sjukt jobbig vecka som slutade bra. Det var så skönt med solen som kom och piggade upp. Jag satt ute i två timmar och bara njöt, hann med en lite powernap som piggade upp humöret ytterligare också. Nu hoppas jag att de värsta humörhormonerna har stillat sig och att de kommande veckorna kan vara lite lugnare.

Jag blir mer och mer redo mentalt för förlossningen och tänker ofta på den nu. Hur vill jag ha det, vad vill jag ha för bedövning, vad ska jag ta med mig och så vidare. Tänker även väldigt mycket på tiden efter förlossningen, hur det kommer att vara på bb, att vara utan Felicia och sedan även hur det kommer att vara att ha två barn. Man har ju förhoppningar på hur det kommer att bli men dom är oftast lite guldkantade och inte helt realistiska. Det kommer nog vara tufft i början och både jag och Pontus kommer förmodligen vara väldigt trötta.

Även om jag har börjat tänka på och skriva ner vad jag vill ta med mig till bb så har jag ännu inte börjat packa. Det känns lite tidigt för det och det dröjer nog minst en månad till om inte två innan lillebror vill komma ut så vi har ju tid på oss. Jag har faktisk inte ens börjat tvätta hans kläder, men det ska jag nog göra till vecka om vi inte åker upp till Ljusdal.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.