Ida Zäta

Bästa vännerna

Jag har förmodligen världens bästa vänner och världens bästa sambo. Som ni har kunnat läsa så har den senaste veckan varit allt annat än bra och mitt humör har verkligen åkt berg- och dalbanan.

Idag skulle vi har varit och lekt med Erika och Ludde på eftermiddagen. Alla vännerna skulle dit så vi (jag) såg verkligen fram emot det. Men Felicia ville aldrig sova middag, vi försökte på alla sätt och vis men det gick bara inte. Själv känner jag mig inte pigg nog att orka ta med henne ändå på en playdate, så vi stannade hemma i stället. Hon skulle bara bli gnällig och trött och det var jag inte upplagd för. Tillslut somnade hon dock, vid halv fyra. Då var hon supertrött och det gick på två röda.

Själv har jag puttrat för mig själv idag och som jag har skrivit tidigare så vill jag bara gå under jorden. Då är det tur att man har så underbara vänner och pojkvän som jag har. Lisa och Johanna kom förbi på eftermiddagen med en välfylld gottepåse som var guld värd och Pontus hade tidigare under dagen kommit hem med en chokladkaka. Att jag dessutom bokade in ett besök hos Stina på Studio Plaza på fredag gör ju inte saken sämre. Denna mamma ska få egentid och bli snygg i håret. Ååå jag längtar sjukt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.