Ida Zäta

Rodo att checka ut

Det är mycket som jag inte kan snurra min hjärna runt just nu. Tröttheten tar nästan knäcken på mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill oftast bara försvinna in i mig själv och inte komma fram förrän det är dags för förlossning. Vissa dagar orkar jag bara inte med mig själv, idag var en sådan dag. Jag är så less på att inte kunna vara mig själv, jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag kan inte rekommendera någon att vara gravid så här tätt, speciellt inte om man har problem med fogar. Att dagarna rusar iväg gör inte direkt saken bättre gällande hjärnan. Jag kan inte fatta att det ”bara” är 50 dagar kvar nu, det känns som om det var nyss som det stod 100 dagar till beräknad förlossning. Men snart har vi två barn i huset och jag känner mig inte redo, inte idag i alla fall. Förmodligen är jag aningen ytlig också men jag längtar så efter min normala kropp, jag gillar verkligen inte gravidmagen eller alla hormoner som tar död på en under graviditeten. Det är inte direkt en egoboost att titta sig själv i spegeln, inse att man är 26 år men hängande tuttar, rumpan nere vid knävecken och påsar under ögonen som förmodligen aldrig kommer att försvinna. Ja jag älskar våra barn men jag hade inte direkt mått dåligt av att få tillbaka mitt gamla jag.

Snön faller ute och jag undrar precis som alla andra vart våren håller hus, den skulle verkligen behövas just nu bara för att få in lite värme och kanske pigga upp. Att vara aktiv med Felicia och hitta på roliga saker för henne är inte det lättaste när man själv inte är på topp och vädret är kasst. Idag var vi på öppna förskolan precis som alla andra tisdagar, det är helt okej och Felicia gillar verkligen att leka med alla barnen trotts att hon idag var oerhört blyg i början men det börjar bli lite tjatigt. Jag längtar så efter långa promenader och lek i parker.

Till middag så bjöd vi in Lisa, Niklas och Edvin och det piggar alltid upp en tråkig veckodag. Att göra sådana enkla saker med vänner lyfter verkligen veckan. Maten var inte direkt avancerad och det är inte det som är det viktiga. Det viktiga är att vara tillsamman och umgås, jag gillar verkligen det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.