Ida Zäta

Eldprov för mamman

Igår var både jag och Pontus bjudna på 30-årsfest, det var en av våra närmaste vänner som fyllde år så självklart ville vi båda vara där. Dock så innebar detta att jag måste släppa kontrollen och lämna bort Felicia för kvällen. Väldigt jobbigt måste jag erkänna och jag har gruvat mig hela veckan. Vi ordnade det så att farmor Karin och Peter kom hit och var med henne till tio, sedan skulle min mamma komma och lösa av dem och sova över. Egentligen skulle inte mamma vara här den här helgen för då hade ju hon kunnat ha Felicia hela tiden, men vi hade ju lovat farmor och det är klart att hon också vill ha Felicia.

Allting hade i alla fall gått jätte bra. Utan att gråta så vinkade hon hejdå när vi gick, själv grät jag lite inombords men det gick fort över. Hon hade somnat vid niotiden i våran säng tillsammans med farmor, jag som trodde hon skulle gråta och skrika och ropa på mamma, men icket. Hon var så nöjd så med sin farmor och gossade in sig i halsen på henne. När min mamma sedan hade flyttat över henne till deras säng så vaknade hon till lite gran men protesterade inte utan somnade fort om. Sedan sov hon till hav sju i morse.

Själv vaknade jag strax efter sju och ville bara pussa på henne, men när jag gick in i hennes rum så totaldissade hon mig och fortsatte leka med mormor. Nu är dom två iväg och hittar på bus, jag har ingen aning om vart dom skulle men vid tre skulle de vara tillbaka så jag ser till att slappa. Jag har lite ont i huvudet och misstänker att det är ångorna från min kära sambo, han som vinglade hela vägen hem i natt..

Hemma hos Thomas och Johanna så bjöds det på mycket folk, snacks, tilltugg, massvis med alkohol och livemusik. Det var en riktigt trevlig kväll och jag önskade så att jag inte hade lillebror i magen. Nedträngd i min lilla-svarta banade jag mig fram som en annan vankandes pingvin och försökte vara social och trevligt det hade jag verkligen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.