Ida Zäta

Besök hos barnmorskan

I morse när jag vaknade så låg jag och balanserade på sängkanten, Felicia låg vid min rygg och tryckte. Varje gång jag rörde mig så började hennes sökande med händer och näsa, vart är mamma?! Tillslut så kunde jag inte hålla mig längre utan måste bara kliva upp på toa och då vaknade hon så klart.. ja ja vad gör man?

Jag mådde dock ganska så dåligt redan på morgonen vilket jag annars inte brukar göra. Hade väldigt ont, massvis med sammandragningar och så halsbränna. Jag försökte att ta det ganska lugnt och vila mycket mellan varven men jag hade ett inbokat besök hos barnmorskan vid 11.40. Jag lyckades i alla fall komma iväg om en lite sent så jag fick verkligen pinna på ner till stationen, när jag kom fram så hade jag en minut kvar tills tåget skulle gå.

Hos barnmorskan såg allting väldigt bra ut, mina värden hade verkligen förbättrats och nu är vi back on track. Vågen stannade på 62kg och sf-måttet var 27cm. vi kollade även socker och järnvärden och båda såg jätte bra ut. Mitt blodtryck låg på 100/75 och lillebrors hjärtljud lät jätte bra. Från att ha varit där varje vecka i tre veckors tid så ska det bli skönt att slippa åka in på ett tag, nästa besk är först den 8 april.

Efter besöket så försökte jag lunka på så fort jag kunde tillbaka till stationen då vi skulle på kalas på eftermiddagen. Tyvärr så missade jag tåget precis men jag misströstade inte utan unnade mig en Chailatte i stället, min favorit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.