Ida Zäta

Kompisarna

Hoppas hoppas att slutet av februari och hela mars bjuder på lika härligt väder som idag, det har ju verkligen varit helt underbart med strålande solsken och all energi som den ger!

Det var ingen lång vila som Felicia hann att ta innan vi fick främmande, men just då märktes det inte ett dugg på henne. Hon var bara jätte glad över att träffa Emilia och få leka lite. Tjejerna sprang runt och var precis lika fulla i liv som på Hard Rock Cafe, dom röjde runt med kläder och dockvagnar. Två riktiga prinsessor hade vi här hemma som är så snälla på varandra. Den dåliga vilan har dock gjort sig märkbar sedan dom åkte, Felicia har för det mesta legat vid min sida i soffan och tittat på tv och nu håller Pontus på att lägga henne. Tidig kväll med andra ord och det kan jag också behöva.

Kompisarna

För min del så har hela eftermiddagen handlat om att må dåligt. Jag har haft massvis med sammandragningar var av vissa har gjort svinont men framför allt så svider det i magen och jag har mått illa. Kräktes en gång och efter det så mår jag lite bättre men jag har intagit soffläge och här stannar jag nog.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.