Ida Zäta

Hard Rock middag

Fredagkväll och Felicia sover, själv sitter jag i soffan och tar det lugnt, Pontus är hos brorsan och fixar datorn så ja lite egentid blev det för mig. Men vi har haft en jätte mysig eftermiddag med Emilia, Sara och Pella på Hard Rock Cafe där vi käkade middag tillsammans. Jag är proppmätt vill jag lova och magen står åt alla hållen.

Felicia och Emilia levde rövare och charmade de flesta där de sprang mellan benen på servitriserna. Egentligen kanske inte just springandet var så uppskattat, men förhoppningsvis så är dom vana. Det är så roligt nu när tjejerna kommer ihåg och blir glada av att se varandra, man kan verkligen se hur mycket de har vuxit sedan vi började umgås. Barn ger så mycket mer än bara kärlek, vi har fått massvis med nya vänner sedan Felicia kom och alla är vi lika glada över.

I morgon kommer mormor och morfar hem med en härlig solbränna efter två veckor i Thailand, då är det Felicia som ska stå och hälsa dem välkomna på Arlanda. Sen på söndag blir det en play date med Emilia innan dom åker hem till Ljusdal, det blir med andra ord en riktigt bra helg med bara roligheter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.