Ida Zäta

Dålig sömn är inte bra för kroppen

”Pappa-nattar” dag tre gick inte lika bra som dag två, det tog ungefär 50 minuter innan Felicia kapitulerade och gav in för John Blund. Men 50 minuter är fortfarande mindre än vad vi hade förväntat oss innan vi började. Förhoppningsvis så kommer det snart att vända men vi har nog en del tuffa nattningar kvar framför oss.

Jobbiga nattningar har tyvärr också medfört jobbiga nätter. Hon vaknar och vill bara gosa, självklart med mig. Detta hade varit helt underbart OM det inte vore för att det är mitt i natten och att jag knappt kan röra mig på grund av smärta. Det blir liksom lite jobbigt att vara ett paket och idag känns det inte som om jag har sovit någonting. Ögonen känns tunga och jag ser mer eller mindre död ut. Jag tror aldrig att man kommer att underskatta en god natts sömn efter att ha fått barn, dom är få och värdefulla!

Eftermiddagen kommer vi att spendera tillsammans med Johanna och Ossian, leka lite och leva rövare. Jag gick ovanligt mycket igår, först till öppna förskolan och sedan till Lisa. Jag kan lova att jag får sota för det idag. Så jag hoppas att promenaden till Johanna  inte ska förvärra det ännu mera. Men vi får ju i alla fall en trevlig stund!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

    Håller helt med dig! Och det är ju så olika för alla också så svårt att lyssna på folks råd till hundra procent, lättare nu när man liksom vet själv 😀

    Kram – måste också ta tag i den där listan, så mysigt, tänk att det närmar sig nu! 😀