Ida Zäta

Gosa natten lång

Även om nattningen gick hur bra som helst igår så vaknade hon ändå till när vi gick och la oss, då var det ett väldans gosandes med mig och tillslut så gav vi henne vällingflaskan och hoppades att det var en kurrande mage som spökade. Det var det, för när den var slut så sov hon gott. Men hon har sovit hela natten i våran säng och jag gillar det inte. Vi måste verkligen få som rutin att lägga över henne i sin egen säng. Jag antar dock att detta kommer vara ett mindre problem när vi väl får tummen ur och köper en sängram till den madrass som ligger i hennes rum nu. Vi har tänkt att hon ska få ha en vanlig 90 säng så att vi också kan ligga där tillexempel vid nattnig och om hon vaknar på natten.

Även om vi hade tänkt skippa öppna förskolan ett tag framöver på grund av alla baciller som flyger runt så blev det ändå så att vi gick dit idag på förmiddagen. Vi kom mitt i sången och Felicia var minst sagt lite blyg i början. Men så fort alla började leka så blev också hon varm i kläderna och levde rövare. Det var ovanligt mycket pappor där idag, fler pappor än mammor vilket både kändes märkligt och positivt.

Nu sover Felicia och jag kan lägga mig på soffan. För första gången på jätte länge så sover hon ute i vagnen, det ser riktigt skönt ut och jag önskar att jag kunde göra henne sällskap!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.