Ida Zäta

Vecka 27

Veckan som gått har haft sina ups and downs. Vissa dagar har varit outhärdliga medans andra har varit helt okej. Natten till idag var dock den jobbigaste av dem alla. Felicia kom över till oss någon gång mitt i natten och från då fram till fem som låg jag förmodligen och spände mig. Vid fem väckte fröken mig och sedan kunde jag inte somna om. Då kunde jag knappt ta mig upp från sängen och jag fick stödja mig mot väggarna för att kunna gå på toaletten. Nu känns det bättre men jag har fortfarande väldigt ont idag.

Jag mailade med min barnmorska som rekommenderade vattengympa, så när vi kommer hem igen så tänkte jag boka in mig på ett pass för att testa. Men jag ska även be om att få träffa en läkare så att jag kanske kan bli deltids sjukskriven så att Pontus kan ta ut några föräldradagar och avlasta mig. För i dagsläget blir det bara värre och värre och det är inte rätt mot Felicia eller mot mig själv om jag inte orkar med att ta hand om henne eller för den delen underhålla henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idlisa

    Stackare, det är verkligen inget kul att ha ont under graviditeten. Och det är ju inte bara och lägga sig på soffan och vila heller.
    Hoppas att du får avlastning och att det hjälper lite. Kram

  2. linasegelsbo

    Åh stackare! Vet precis hur det känns! Om du måste stå/gå/ta i mycket i jobbet så rekommenderar jag verkligen att du försöker få en sjukskrivning!
    Jag har samma problem (v24).
    Hoppas du får hjälp! Kan inte ens föreställa mig hur det ska kännas att dessutom behöva ta hänsyn till en liten!
    Krya på dig! Kram!

    1. idazäta

      Eftersom jag inte jobbar utan är föräldraledig så är det svårt att få så mycket hjälp. Förra graviditeten så fick jag graviditetspenning. Men eftersom jag inte jobbar nu så är det då en sjukskrivning som jag behöver. Men tack så mycket!!!

      Hoppas att det blir bättre för dig också!