Ida Zäta

En mindre bra dag

Dagen har inte varit den bästa om man ser till mitt bäcken och min kropp. Jag har haft ont, mått illa och varit allmänt hängig. Så Felicias dag har förmodligen inte varit den roligaste trotts att jag ändå har försökt. Öppna förskolan var stängd när vi kom dit, något som händer allt för ofta känns det som och ingenting som jag kommer att sakna när vi väl flyttar hem. Men en tur på mormors jobb och en sväng ute fick både förmiddagen och eftermiddagen att gå. Vi har även myst i sängen och Felicia är fenomenal på att leka själv, speciellt då mamman behöver det som mest. Ibland är det som om hon förstår att jag har ont och bara låter mig vara en liten stund. Mammas älskling!

Idag går vi in i vecka 27 också men jag kommer uppdatera med magbild i morgon då jag för tillfället är alldeles för trött för att orka posera framför kameran. Jag ska nog i stället slänga mig i sängen och få mig en god natts sömn, i morgon kommer min andra hälft och jag längtar sjukt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.