Ida Zäta

Pannkakslunch

Lite lyxigt en onsdag att äta pannkakor med mammas hemmagjorda hallonsyllt och glass till lunch. Felicia är dock alldeles för kräsen och vill ha pannkakorna utan någonting på. Men jag mumsade i mig och oj så gott det var. Mina första pannkakor blev dock bara en ren katastrof, det var bara de sista fyra som var ätbara.

Strax efter att jag gick och la mig igår så vaknade Felicia, hon började med att gråta i sömnen och jag antar att det är tänderna. Efter en stunds försök till att få henne att somna om så fick hon en alvedon och lite välling, sedan sov hon och jag som två klubbade sälar hela natten. Att få in några timmars sammanhängande sömn är så viktigt för mig just nu, innan har jag kunnat klara mig trotts jobbiga nätter men nu går det verkligen inte. Hela kroppen säger ifrån och då främst mitt blygdben. Så det var verkligen tur att det inte blev en jobbig natt.

Pratade precis med Pontus som berättade att dom kommer och börjar jobba i lägenheten i morgon. Så ”fingers crossed” att vi kan flytta hem till nästa helg. Förhoppningsvis så åker Pontus upp med pappa på fredag också så att vi får träffas redan då, längtar till helgen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.