Ida Zäta

Stack’em

Idag är en tvärt om dag för oss vilket innebär lek hemma på förmiddagen och öppna förskolan på eftermiddagen. Veckorna börjar faktiskt kännas ganska så monotona, men förhoppningsvis så blir det ändring på det snart. I morse kom en kille och mätte fukten i lägenheten och det är nu torrt så att dom kan börja renovera och sätta tillbaka allting. Det känns så skönt och nästan overkligt att vi börjar se ljuset i tunneln.

Här hemma har jag och Felicia byggt torn på förmiddagen. Stack’em klossarna är lite av en favorit hos fröken, det finns så många användningsområden för dem.

Idag är en mycket bättre dag vad gäller mitt bäcken men natten har inte varit någon höjdare direkt. Felicia vaknade vid ett och somnade om först vid tre. Jag förstår ju att det är tänderna som spökar men det är ändå drygt när man själv är så trött. Det som är jobbigt är att hon ska ligga och sulla med mina bröstvårtos och det gör ju så sjukt ont. Det gäller att blåhålla i tröjan så att hon inte kommer åt!

Nu ska ha lite skön mamma-tid som alltid när hon sover middag och när hon vaknar så är det full fart. Då blir det lunch och sedan öppna förskolan. Det är fortfarande plusgrader ute så en sväng med pulkan ska vi hinna med också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.