Ida Zäta

Vilken dag i veckan är det?

Under nästan hela graviditeten så har jag haft ett enormt sug efter lakrits och speciellt salmiak balkar, dock har det aldrig funnits när vi har köpt hem godis. Men idag när vi var på Statoil så hade dom det där och då kunde jag bara inte hålla tassarna borta. Så även om det är söndag som kassörskan påpekade så blir det ändå gotte.

Men nu sitter jag här själv med min godis-skål, Felicia har lagt sig och Pontus sitter på tåget mot Stockholm. Det är så sjukt jobbigt att familjen aldrig är samlad på riktigt och jag ser verkligen hur det tär på Pontus varje gång han måste åka ifrån Felicia. Det ska inte behöva vara så här och jag är så arg på vårt försäkringsbolag som vägrar ordna ett temporärt boende åt oss. Men på tisdag kommer en kille och mäter fukten och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag hoppas på att det är torrt så att de kan börja bygga upp vårt kök igen så att vi kan flytta hem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hoppas så för er skull att ni snart kan flytta hem och få vara tillsammans! Går nog inte att förstå hur jobbigt det är för er, med gravidkrämpor och allt dessutom!

    Vi får se till att ses nån dag trots att vi jobbar och förskolar oss på dagarna, nu är vi i alla fall friska 🙂

  2. Fogel

    Hej!

    Tack för din kommentar på sömninlägget! 🙂 Jobbigt att ni haft det likadant, men ”skönt” att vi inte är ensamma ändå 🙂 Har också funderat på att det är något vi gör fel, men kan ju för allt i världen inte komma på vad det skulle vara så det blir ju tokigt. Antar att man får försöka tänka bort det och acceptera läget lite, hur svårt det än är när man bara vill sova!

    Hoppas ni kan få flytta hem snart igen.

    Kram