Ida Zäta

Vecka 26

Den fruktansvärda smärtan som jag har i blygdbenet blir bara värre och värre. Ja det är foglossning och kommer med alla säkerhet inte att ge med sig förrän efter förlossningen. Det blir som sagt också tyvärr bara värre och värre och ibland vill jag bara gråta av smärta. Jag har varit så glad att Pontus har varit uppe i helgen för stundtals har det verkligen varit outhärdligt. Men förutom det så mår jag oförskämt bra. Visst kan jag få lite halsbränna på kvällarna, speciellt efter att jag har borstat tänderna men annars så ska jag inte klaga.

Något som dock har förändrats under bara den senaste veckan är att jag nu längtar och ser fram emot när lillebror ska komma. Innan har jag bara känt allmän glädje över graviditeten utan att kunna lägga så mycket djupare känslor in den. Men nu tänker jag på det nästan varje dag och det är alltid med glädje och förväntan. Det mina tankar snurrar mest kring är förlossningen och hur galet mysigt det kommer att vara efteråt när man bara får ligga och snusa på honom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linasegelsbo

    Då slipper du i alla fall att känna dåligt samvete gentemot din arbetsgivare men förstår att det måste vara jättejobbigt när man dessutom har en liten hemma! 🙂

    1. idazäta

      Ja absolut, det är verkligen jätte skönt att slippa tänka på det. Men Felicia väger ca.10kg och det är ganska mycket att bära runt på dagarna i ändan. Visst går hon mycket nu men det blir mer lyft och bära än vad man kan tro.. Att fara upp och ner från golvet kan bara det vara nog så jobbigt.. 🙂

    1. idazäta

      Nä den är ju verkligen inte skön och mysig 🙂
      Jag är fortfarande hemma med första, vi funderade på att sätta henne på dagis men det känns så dumt att ha henne där när jag själv är hemma. Hade i alla fall inte kunnat jobba den sista tiden.