Ida Zäta

Reclaim the bed, reclaim the sleep

Det sista vi gjorde i kväll innan Felicia skulle lägga sig var att gå ut och raca med pulkan. Vi började med att åka på uppfarten men det slutade med att vi till slut åkte på vägen precis utanför i stället. Det är inte direkt några bilar som kör här då det är en återvändsgränd och det är perfekt lutning och glid för att agera pulkabacke. Detta var också ett tappert försök för att riktigt trötta ut Felicia innan natten. Det är så sjukt jobbigt att förlora sömn och då våran tjej är extremt mammig så är det extra frustrerande för mig som har henne klängandes på mig. Det kanske låter som ett i-landsproblem men är man trött så skulle det vara skönt att kunna lämna över till sambon utan protester från fröken. När jag skriver protester så betyder det gallskrik i flera timmar, tro mig vi har försökt. Vi bäddade även på golvet åt henne i kväll, precis nedanför våran säng så att hon förhoppningsvis inte vaknar av att vi går och lägger oss i alla fall som hon gjorde igår. Men vi får se, själv ska jag gardera mig med att själv gå och lägga mig inom en ganska så snar framtid och förhoppningsvis kunna skrapa ihop några timmar innan hon potentiellt vaknar..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.