Ida Zäta

Vecka 18

Veckan som gått (om jag räknar från förra torsdagen) har varit väldigt turbulent. Det började med att jag svimmade på Citygross, sedan var det låga dagar som väntade med mycket illamående och yrsel. Detta följdes av en helg med kalasande och krasslig mage. Men nu har den successivt lugnat ner sig och jag känner mig ganska så normal igen. I tisdags när vi var med Felicia på bvc  så passade jag på att fråga om Karin inte kunde kolla mitt blodtryck också vilket hon gjorde. Jag låg på 95/65 vilket tydligen är väldigt lågt och är förmodligen förklaringen till min yrsel. Magen har det hänt massor med och när jag går tillbaka och tittar på bilder då vi väntade Felicia så var det precis i samma vecka som det bara sa poff. Det är lite roligt faktiskt och är du nyfiken kan du kika här. Nu kan jag faktiskt nästan fylla ut ett par av mina mamma-byxor, i alla fall tillräckligt för att slippa gå och dra i Pontus pösiga jeans. Nu hoppas jag på en pigg kommande vecka med massor av energi (ja hoppas kan man alltid göra!).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.