Ida Zäta

Felicia 12 månader

Efter helgens alla bravader så var det helt underbar med en skön hemmadag igår, vi till och med hoppade över babysimmet på morgonen. I stället så lekte Felicia med alla sina nya leksaker och jag röjde undan här hemma. Idag har vi nya krafter men har ändå tagit det ganska så lugnt då pappa Pontus är hemma med dåligmage. Det ända vi har gjort är att gå på Felicias 12 månaders kontroll på bvc och tagit den tillhörande sprutan. Den där sprutan var ingen höjdare med snälla Karin var förlåten ganska så snabbt, denna gången blev det ändå lite gråt från damen till skillnad mot för de tidigare gångerna men det ser jag bara som ett friskhetstäcken, det är klart att man ska gråta när någon gör en illa. Vi fick dock en ny tid för att vägas igen om två veckor då hon bara hade ökat 100g på två månader vilket är väldigt lite i jämförelse med hur hennes kurva har sett ut tidigare men Karin var inte orolig och det är inte vi häller. Den senaste tiden har vi ju dragits med sjukdomar, tänder och matvägran, hon har ju dessutom börjat gå också så det är nog inte så farligt. Men det är alltid skönt att dom har koll på de små!

Så vad kan denna 1-åring då? Som sagt så går hon och faktiskt så har det lossnat rejält under helgen och nu väljer hon att gå framför att krypa åtta gånger av tio vilket är jätte roligt. Hon älskar korv och skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag om hon så fick. Hon sträcker upp armarna för att visa hur stor hon är och hon försöker göra rörelser till olika visor. Hennes favorit leksaker är stapelbara klossar och en låda som innehåller olika former, dessa älskar hon att plocka i och ur. Mammas plånbok är också en hitt och gärna någonting som man kan spendera timmar med. Hon är väldigt pussgo och delar gärna ut pussar till höger och vänster på gott och ont. Hon har även lärt sig att göra slängpussar när man säger hejdå. Hejdå är även ett nytt ord som hon säger men jag tror inte riktigt att hon har uppfattat att hon säger det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.