Ida Zäta

Förberedelser

Idag har vi sysslat med att förbereda inför nästa helgs 1-årskalas. Inhandling av frökens presenter stod högst upp på schemat och vi hängde verkligen på låset hos Barnens hus. Trotts en fullproppad kundvagn så kom vi undan med några hundralappar, så vi fortsatte till Kistagallerian. Där började vi med att luncha och jag fick stilla mitt sug efter wook, sedan fortsatte shoppingen. När vi kom hem så städade Pontus upp på gården medans jag och Felicia skypade med mormor.

Felicia har två tänder på g i nederkäken så de senaste dagarna har hon varit lite fussy. Hon har bland annat matvägrat vilket är väldigt frustrerande som förälder. Det har inte ens gått att muta med ersättning som annars alltid slinker ner utan problem. Nu sover hon sin andra vila för dagen, en väldigt välbehövlig sådan men jag fruktar för att det kan bli en lång kväll innan läggning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idazäta

      Vi har köpt en Skrållan docka, stapelbara burkar, lekmatta, en polisbi och lite småplock. Jag vet också att hon får en bobbycar av min mamma och pappa och Dupplo av sin farmor.