Ida Zäta

underBAR dag

Idag har vi verkligen haft en helt fantastisk dag. Vi började morgonen tidigt, redan klockan sex så gjorde vi morgon hela familjen. Vid nio så mötte vi upp nästan hela mammagruppen för att gemensamt åka till underBARA BARN mässan. Vi ockuperade stora delar utav en redan ganska så morgontrång tågvagn, men vad gör man?! Det var ju inte häller bara vi som hade planer på att besöka mässan utan det var en hel del andra barn och föräldrar också. När vi väl var framme så vinkade vi hejdå till alla i mammagruppen och hej till Sara, Emilia och Pelle (vårat sällskap för dagen), sedan var det bara att hugga in på alla erbjudanden och goodiebags. Jag är dock lite besviken på att det var ganska så dåligt mässpriser, jag hade hoppats på bättre från tillexempel geggamoja och sedan var det dåligt med bankomater, men förutom det så var mässan väl värt ett besök.

Min största farhåga inför dagen var dels att jag inte hade tillräckligt med mat till fröken och sedan om hon skulle få ro till att somna. Men inget av det har varit något problem. Somna gjorde hon på två röda medans vi strosade där inne, jag märkte det inte ens men glad blev jag. Det blev kanske inte någon jätte lång vila men någon timme skrapade hon i alla fall ihop. Vi lyckades även med att fylla en blöja till brädden för första gången vilket resulterade i nedkissade kläder. Ingen höjdare direkt och jag som inte hade med mig något ombyte direkt. Jag hade i all hast slängt ner en body för säkerhets skull men hade inte en tanke på byxor. Så det blev till att införskaffa nya. Det fick bli en mjukisdress från Adidas och vi är än så länge väldigt nöjda.

Kvällen avslutades med middag på T.G.I Fridys med hela gänget, även pappa Pontus gjorde oss sällskap. Jag förvånade mig själv då både förrätt, varmrätt och efterrätt slank ner utan problem. Felicia och Emilia busade runt med menyerna, pussades och klättrade. Tjejerna var helt slut när vi till slut packade ihop vårat bohag och begav oss hemåt. Jag var helt säker på att Felicia skulle somna när vi satte oss på tåget, men icket. Nejdå hon var vaken hela vägen hem och vi hann till och med bada innan vällingen. Men sedan somnade hon på två röda och jag håller mina tummar för att det blir en bra natt. Själv ska jag också ta och krypa ner i sängen, är helt slut och i morgon så fortsätter roligheterna då våra vänner tittar förbi här innan de åker tillbaka till Ljusdal. Det är nog bäst att dammsugaren åker fram innan så jag slipper skämmas för våra husdjur dammråttorna!

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.